Kompanije

Trgomen Nekretnine
Gradimo stambene i poslovne objekte u nekoliko gradova u Srbiji – između ostalog poslovnu zgradu Ziegel House u Nebojšinoj ulici na Vračaru i Pegaz Holiday Resort u Vrnjačkoj Banji. Naše nekretnine možete kupiti i iznajmiti.
Mehanizacija Trgomen
Generalni smo zastupnik za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za prodaju traktora, kombajna i građevinskih mašina brenda Foton Lovol. Takođe smo ovlašćeni dileri za Great Wall automobile i viljuškare Hangacha.
Nest Corporation
U Nestu možete nabaviti što vam je potrebno za stvaranje i opremanje radnog i životnog prostora. Od građevinskih materijala, preko sanitarije, rasvete do nameštaja. Uvozimo granitne i keramičke pločice i sanitariju turskog brenda Seramiksan, hidroizolaciju makedonskog brenda BIM, crep nemačkog brenda Jacobi Walther.
Royal Wolf
Prodavnice najkvalitetnije opreme za lov svetskih brendova u Beogradu i Kraljevu  - Swiza, Vomz optike, Nordik Predator, Bergara, Kaps optik, Wegu, Sako. Osim prodavnice Royal Wolf u Kraljevu i Balkan Hunter S&N u Beogradu - opremu je moguće naručiti i online.
Akov
Odlučili smo da porodičnu proizvodnju rakije za sopstvene potrebe iznesemo na domaće tržište. Tokom 2018. godine, preko 20 vrsta rakija biće dostupno svim ljubiteljima ovog pića.
.RUB.
.RUB. je online prodavnica na kojoj možete pronaći garderobu i aksesoare mladih i neafirmisanih dizajnera. U poslednjih nekoliko godina formirala se nova grupa talentovanih dizajnera u regionu i mi smo odlučili da kreiramo platformu koja spaja dizajnere i kupce iz celog sveta.