Trgomen Nekretnine

Trgomen Nekretnine

Gradimo stambene i poslovne objekte u nekoliko gradova u Srbiji – između ostalog poslovnu zgradu Ziegel House u Nebojšinoj ulici na Vračaru i apartmani Pegaz u Vrnjačkoj Banji. Naše nekretnine možete kupiti i iznajmiti.

Trgomen Nekretnine

Kompanija Trgomen Nekretnine iz Kraljeva je nezavisna kompanija u porodičnom vlasništvu od svog osnivanja 2011. godine i jednako je posvećena svojim vlasnicima, zaposlenima, klijentima, dobavljačima, životnoj sredini i društvu. I bez obzira na to koliko kompanija raste, porodica je uvek u srcu njihovog razmišljanja, načina na koji tretiraju svoje klijente i kako se u kompaniji odnose jedni prema drugima.

Sama kompanija „Trgomen Nekretnine” deo je Trgomen Grupe koja se između ostalih delatnosti bavila gradnjom i nekretninama. Od trenutka kada se firma podelila na 4 dela, kompanija „Trgomen Nekretnine” je preuzela deo posla sa nekretninama. Ona je nastala sa jasnim ciljem da bude fokusirana na izgradnju ekskluzivno stambenih i poslovnih objekata po svetskim standardima, pružajući pri tom ujedno i usluge prodaje i izdavanja nekretnina. Ona je nastala sa jasnim ciljem da bude fokusirana na izgradnju ekskluzivno stambenih i poslovnih objekata po svetskim standardima, pružajući pri tom ujedno i usluge prodaje i izdavanja nekretnina.

Mlad i perspektivan menadžment doveo je ovu firmu u fazu intezivnog razvoja. Jasna podela posla i odgovornosti je nešto što je firmu istaklo u svetu biznisa.

Poslovni kompleks Ziegel House u Beogradu, predstavlja najnoviji projekat kompanije „Trgomen Nekretnine“. Pored ovog, kompanija je trenutno posvećena i stambeno poslovnom projektu Pegaz u Vrnjačkoj Banji.

Motivisani zaposleni i stalna borba za visok kvalitet proizvoda i usluga predstavljaju osnovu uspeha ove kompanije u različitim oblastima poslovanja.

KONTAKT:

www.nekretnine.trgomen.com

Sanja Ivezić
sanja.ivezic@trgomen.com