Trgomen Nekretnine

Mehanizacija Trgomen

Generalni smo zastupnik za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za prodaju traktora, kombajna i građevinskih mašina kineskog brenda Foton Lovol. Takođe smo ovlašćeni dileri za Great Wall automobile i kineske viljuškare Hangacha.

Mehanizacija Trgomen

Mehanizacija Trgomen je generalni zastupnik za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za prodaju traktora i građevinskih mašina kineskog brenda FOTON. Uvozimo i distribuiramo FOTON traktore snage 25-125KS, priključne mašine, kombajne za pšenicu, samohodne berače kukuruza, bagere, utovarivače… Takođe, naša firma je i generalni zastupnik za viljuškare kineskog brenda HANGCHA  nosivosti od 1 do 5T. Ovlašćeni smo dileri za prodaju Great Wall putničkih vozila. Za sve navedene brendove vršimo servis i prodaju rezervnih delova u našem prodajno-servisnom centru. Posedujemo mobilnu servisnu službu.

PRODAJA REZERVNIH DELOVA I SERVIS ZA TRAKTORE, GRAĐEVINSKE MAŠINE I VILJUŠKARE

Na našoj adresi Naselje Ratina 326G u Kraljevu posedujemo servis za sve vrste mehaničarskih i elektromehaničarskih popravki traktorta, građevinskih mašina i viljuškara. Naše ekipe mobilnog servisa vrše usluge redovnih servisa i svih ostalih popravki  za koje postoje uslovi da se obave na terenu kao mobilni servis kod svakog korisnika na celoj teritoriji Srbije, Crne Gore i Makedonije.

KONTAKT:

www.mehanizacija-trgomen.com